saturday night

Då var det lördag kväll och vi ska ut på stan och röja, haha! Jag och baby! haha. näää då! Vi ska till stan och kolla in en konsert. Det är inte jätteofta vi går ut ( vi är tofflar, haha!) så det e ju kul! Förhoppningsvis så börjar det inte regna heller.

Ska nog slänga på mina svarta stuprör cheap monday, najs! :)

Vad ska ni hitta på ikväll???

Vad ni än hittar på; HA KUL OCH TA HAND OM ER! :)

Hugs

Fikamys :)

Fick ett mess i förmiddags av en rar vän som ville träffas och fika, skoj :) Och plötsligt så tittade solen fram också, SCORE! :)

Så vi hade ett par jättetrevliga timmar i stan. Det blev is-chai...Mmmmm! :) Bestämde mig för att gå hem från stan, handlade lite på hemvägen och sen gick jag hem för att laga en sen lunch. Gissa vad det blev!? SALLAD, haha! Snacka om att ha fått dille! haha

Pratade med baby, han kommer hem från jobb om två timmar så det blir najs :) Då blir det väl lite middag och sen fixar vi nog oss och drar ut på stan och kollar en konsert :) skoj! Det är egentligen ingen musik jag personligen gillar men baby tycker de e skitbra så jag hänger med! Kan bli kul ändå!

Nu ska jag smälta maten och träna lite och sen kommer baby!

Ha en najs kväll! :)

Hugs!

Lördag

Äntligen har regnet gett med sig, men aaah, vilket seg dag det var igår! Så deppigt!!! :(

Nu har min baby gått till jobbet och han kommer vara borta i stort sett hela helgen, vilket är segt! Men snart åker vi till Thailand så vem bryr sig haha! :)
Så gött typ bara en vecka kvar nu!!! jag efterlyser fortfarande tips om thailand och phuket! Om ni t ex vart där på sommaren?? Ska bara meddela vår hyresvärd så de är här och kollar till lägenheten, man vet ju aldrig!

LÄNGTAR SOM FAN!!!!!!!!! :)



Jag älskar verkligen att resa! Och nu blir det tredje resan med min äldkling och vi har haft det jättebra på de andra resorna, så det blir antagligen asbra!

Idag har jag inte mycket planer. Jag ska handla lite, tvätta lite. That's it! Baby gjorde det mesta igår! (love u!) Så det blir lite smågrejer som ska fixas.Skönt att slappa på en lördag! :)

Vad har ni för planer idag??

Kram





It's a f***ed up world

Fy fan vilken seg dag! Har liksom inte riktigt kommit igång idag! Det har varit så kasst väder, det har regnat konstant i snart ett dygn! Sen började dagen dåligt! :(

Vi har varit hemma hela dagen och slöat framför tvn, ni vet en sån där riktig "slappedag". Har blivit en del onyttigheter med men va fan gör man en sån här dag...nada. Vi har diskuterat en del idag också, om olika hemskheter i världen, världen är fucked up!!!
Vi började kolla på en film med, men fy fan, för magstark handling för mig! Usch! Hemska värld!

Får se vad det blir resten av kvällen, känner mig riktigt nere! :(

Hoppas ni har en bra kväll!

Kram

Does he clean up? YES he cleans up! :)

Det är lite bättre nu. Min älskling sa förlåt och han berättade också att det berodde på snus-abstinens. Han försöker sluta stackarn! Yey! :) Så jag förstår honom bättre nu! Han gjorde frukost til mig och så städar han och tvättar för fulla muggar, tack! Älskar dig! :)

Nu har jag suttit med räkningar, puh det var ingen rolig historia! När man har gemesam ekonomi men inga gemensamma konton blir det meck, men det brukar lösa sig med lite slit!

När jag är klar här och baby är klar med dammsugaren så ska vi nog käka lite lunch och sen mysa framför en film med godis! :)

Vad har ni för planer i dag? Är det full storm och regn hos er med?? :(

Ha en toppendag! :)

Hugs!

Tråkig start på dagen

Det blev en tråkig start på dagen eftersom jag fick reda på att min syster åkt in på sjukhus igen! Fan! Hon har gallstenar och ska opereras för dessa men nu har hon alltså åkt igen akut igen pga av smärtan. Sist hon låg där så var det hemskt och jag hoppas verkligen att det ordnar sig! Får se hur det utvecklar sig.

Idag är det dessutom skitväder - Storm och regn, regn och regn! Och det har varit det hela natten, fy fan! Det blir väl att sitta framför tvn och kura hela dagen!

Städa och tvätta står också på dagordningen även om min kära pojkvän vägrar inse det och beter sig barsligt! Så nu har vi tjafsat om det vilket resulterat i att jag är ledsen och sitter framför datorn utan frukost än en gång! J*vla sk*t!!!!!

Så idag är den sämsta dagen på länge! Hoppas den blir bättre!

Ha en bra dag!

Kram

Händelserik dag! :)

Hej!

Idag har jag haft fullt upp med olika grejer! Så det är därför det första inlägget för dagen blir lite sent! :(

Vi har varit stan hela förmiddan och fixat grejer inför resan, käkat urgod kinabuffé! :) *mums*. Sen köpte vi hem Chai-blandning så vi kan göra egen is-chai och varmt chai-te! Mmmmmm! :)

När vi kom hem satte vi oss med gottis framför Tvn och kollade på SUNES SOMMAR! haha! Kan det bli mer klassiskt!?? Love it!

Efter filmen färgade darling mitt hår, jag tror det gick bra! Får se tydligare i ljuset imorn!

Det blev till slut en sen middag. Hemmagjord Kycklingsallad - Igen! haha! Men det är ju så gott! Mums!



Om en stund ska vi nog chilla framför Tvn med en film antar jag! :)

Vad händer oss er?? Berätta!

Ha en skön kväll!

kram :)


Brödre / Brothers

Efter en jättegod sushitallrik så kollade vi på film!

Vi såg "Brothers" som är en remake på den danska "Brödre" som har ett par år på nacken. Vanligtvis så brukar inte såna här filmer bli bra, men den här gången lyckades det!!!  Mycket tack vare bra skådespeleri av bl.a. Natalie Portman, Jake Gyllenhaal och inte minst Tobey Maguire. Awsome! :)
Inte lika bra som originalet men helt klart sevärd, en fantastiskt dramatisk historia!!

Brothers - remake a la America



Brödre - Originalet på danska



Se dem! :)

Nu är vi lite trötta här hemma så det blir nog sängen snart! Imorn ska vi in till stan och fixa mer grejer inför resan, kul! :)

Sov gott!

kram

SUSHIIIIIIIIIII!

Fick precis ett samtal av min älskling. Han har jobbat färdigt för idag och ringde mig på väg in till stan för att köpa sushi! Jag älskar min man! :)

Så nu sitter jag bara och väntar på att de ska trilla in, ja, alltså baby och alla fina sushibitarna! haha!



Dagen blev helt plötsligt så mycket bättre och kvällen kommer nog bli skitmysig! :)

Vad ska ni hitta på ikväll??

Hugs

Dagens lunch

Tog en paus från att sola i trädgården för att göra lite lunch. Och som ni kanske redan vet älskar jag kyckling och wok. Så det blev en kycklingwok, haha! jättegott! :)




Sen blev det glass! :) i min ensamhet, eftersom baby jobbar! :(

Det kanske blir sushi sen, sweet..hmm...är iofs inte så sugen nu när jag nyss ätit! haha!

Lämnar er med en bild på gårdagens frukost....

I love me some smoothie! :)



kram


Dessa powerwalks!

Började dagen med en powerwalk igen! YES! :) Det är verkligen asgött och man får en sån skön känsla! Blandat med svett! haha!

Hur som helst så ska jag spendera dagen i solen som det ser ut just nu! Jag är ganska lat för tillfället och igår var jag lite för onyttig, fan! :( men jag får skylla på att jag har "den veckan" nu!

Igår frågade baby mig om jag ville ha sushi idag...hmm, jag har inte bestämt mig än. Jag älskar sushi, men helt ärligt så är det lite tajt med pengar och eftersom vi ska ut och resa snart igen så vill jag spara pengar! Han ska till stan efter jobbet så jag får väl tänka på det över dagen. Det hade varit smaskens! :)

Han hyrde hem några filmer åt mig igår så det blir väl att sätta sig i soffan om vädret sviker! Och sen blir det ju bevvan 16-18. Plus lite friidrott sen ikväll, Carro hoppar ju final ikväll kl 20 :)

Men just nu blir det sooool! :)

Vad ska ni hitta på idag?

Ha en bra dag!!!!

kram

Avtrubbat...i alla fall lite...

Mmmmm...melon! Det är så gott speciellt på sommaren! :)



Idag känns det lite tråkigt med bloggen, ja i alla fall lite!
Det är en sån här dag då jag har lite svårt med inspirationen... Eftersom jag bara har bloggat i några veckor så är jag ju en riktig färsking, haha!

Men det e ju klart att jag ändå vill att bloggen ska vara intressant och att läsare ska vilja komma tillbaka och läsa min blogg och lämna kommentarer om ditt och datt! :)

Och faktiskt så har det gått ganska bra! Över förväntan! För det finns så sanslöst många bloggar och det är jättesvårt att hitta och fastna för vissa bloggar och jag är glad att jag ändå har fått en liten skara som spanar in min blogg och gillar den! Tack! :)

Jag har börjat med att lägga ner tid och arbete på bloggen och på mina inlägg och bilder och det har gjort bloggen intressant (hoppas jag!) Jag vill också säga att jag kommer förhoppningsvis få inspirationen att skriva mer! För det är något som jag måste försöka lära mig. Det tar tid och energi att blogga, men det är ju så kul! Framför allt ni andra bloggare som läser! Det är så kul att "lära känna" er och se era fina bloggar och höra om er dag och era tankar! :)

Jag ska fortsätta blogga! :) Och förhoppningsvis kommer ni fortsätta läsa och kommentera! :)

Nu ska jag gå och laga middag för nu är baby nog rätt hungrig! haha!

Kram

Träna bålen

Idag har jag varit på powerwalk! Ja, faktiskt! :)
Efter min incident med ryggen i lördags så har jag verkligen insett att jag MÅSTE träna kroppen och ryggen framför allt!
Jag måste träna rygg, mag, bål. Och sen kör jag även armhävningar och powerwalks! :)

Det är inte bra när man blir dålig i ryggen, det är riktigt jobbigt och farligt! Jag måste ju tänka på framtiden!!!

Nu ska jag nog titta på en film eller nåt! Vad ska ni hitta på idag?

Kram

Redken extreme

Hmmm. jag hade sån beslutsångest! Jag har haft problem med mitt hår senaste halvåret eftersom det varit så torrt! Nu har jag i alla fall beställt Redken extreme som ska vara värsta mirakelkuren för ett sånt hår som mitt!! Så den kommer i veckan och då hoppas jag att det kan mjuka upp och reda ut och heala mitt trötta hår! för 339 kr så hoppas jag det! Jag e ju fan pank nu!! haha!

Fingers crossed! :)

kram

Oj oj oj!

Hej!!!

Måste bara börja med att säga hur ledsen jag är över att jag uppdaterat så dåligt i helgen!! Det var inte alls för att jag inte ville, Jag har verkligen saknat bloggen men jag har haft så mkt för mig!

Men nu är jag tillbaka!!! :) Helgen har varit rolig och händelserik! :) Jag och baby åkte tåg och sen har vi umgåts med nära. Bowlat och grillat bl.a.! :)
Det var trevligt! Jag hade dock lite otur eftersom jag har lite problem med ryggen och jag bowlade utan en tanke på detta och jag fick ont och kunde inte spela mer efter ungefär en timme! :( det var trist! Dessutom kunde jag inte vara med på kubb senare på kvällen heller! :( Och som om det inte var nog så fick jag "den veckan" också...AAArrhhh! Jag hade så vansinnigt ont på söndagen. Efter 3 timmar började det släppa. Mycket med hjälp av min underbara man och min fine systerson! :)  Så jag spenderade söndag eftermiddag i sängen in pain!!! Lagom kul när vi skulle åka hem vid 20 på kvällen, men men! Så är det att vara kvinna! SKIT! :(

För att byta ämne!!!!! Såååå nu är det helt plötsligt bara 2 veckor kvar till vi åker till THAILAND! :) WWWIIIIIHHOOOO!!!!
Vi har haft sån res-abstinens sen vi var i Grekland i juni och snart är det dags igen! AWSOME!!

Just nu är jag ensam hemma och väntar på att min baby ska komma hem från jobb!
Idag har vi varit i stan och käkat äkta italiensk pizza på en nyöppnad restaurang! :) Jag tog en med mozzarella, parmaskinka, parmesan och ruccula,, det var gottis! :) Tunn botten, som jag gillar! Ett minus var ett HÅR!!! i pizzan och att det var ett par flugor som var sjuuukt irriterande, på uteserveringen!

Det där med hår i maten alltså PLLLEEEEEAAAASSSEE!!! Använd hårnät! Jag vet inte hur många ggr jag fått hår i maten på olika restauranger och jag säger till ibland men då får man typ nytt käk medans ens sällskap får vänta med kall mat! Ingen hit!!!!

Jag har äntligen börjat göra smoothies igen! :) MMmmmm det är ju så gott!!!! (och sjukt nyttigt!)
Idag blev det en hallon och med exotiska bär, mums!

Det blev en till frukost med, blåbär!! Mmmmmm!!! :)

Ha nu en riktigt skön kväll!

Skriver imorn så klart! :)

Hugs!





Lite boooooring!

Idag har det varit extremt lugnt på bloggfronten! Få besök och inga kommentarer. Vad gör ni? haha! Det kanske är kanonväder hos er också och då ska man väl iofs inte sitta och luffa sig framför datorn!? haha

Hur som helst. Det blev iaf en timmes sol, det var gött, fick nog lite färg iaf och eftersom jag solade på eftermiddan så är det ju inte lika brännande och varmt :) utan mer avslappnande och skönt!

Imorn så ska jag och baby ut på äventyr. Vi ska först åka tåg i typ 2 h så har köpt varsin tidning att bläddra i. Det är ju rätt så långtråkigt att åka tåg. Blev iaf en Elle för mig, det funkar!
Ser framemot imorgon. och jag hoppas att det kommer bli fint väder eftersom vi ska grilla på kvällen och solen är alltid välkommen! :)

Vi ska övernatt med så jag får ta och packa en liten väska redan ikväll för vi drar kl 10 imorn!

Nu ska jag nog planera lite middag inför kvällen. Det är ju (tyvärr) bara me, myself and I ikväll! Ah det är så tråkigt att laga mat till sig själv....segt!



Tror jag gör en kycklingsallad (igen!) haha.. det rockar ju!! :)



kram

Ganska skummt...

Nu har baby dragit till jobbet och jag e hemma själv, uttråkad!!!
Det är så skummt väder så man vet ju inte om jag ska stanna inne och kolla på och äta godis ( vilket jag redan tjuvätit! attans!) eller om jag ska ut och sola lite istället! Jag borde väl iofs passa på när det faktiskt är pressarväder ute ... ja, jo, jag går ut och solar! :)

Vad hittar ni på idag? Har ni några roliga planer i helgen?

kram!

Fredag och HELG!

Då var det fredag igen och det betyder helg! :) Riktigt skönt! Efter en bra dag igår och en bättre nattssömn är jag nu redo för en kul helg!

Jag och baby ska åka ner och va delaktiga i en "surprice" med familjemedlemmar. haha awsome! Sen kommer det bli bl.a. bowling, grill och tårta. Och ÖL så klart! :) Jag ser verkligen framemot det!!!

Idag står det inte mycket på agendan. DEt är segt väder och baby ska jobba hela e.m och kvällen så jag får la sitta här och glo! Haha. riktigt så illa är det inte! Jag orkar bara inte ta mig för att göra nåt idag känner jag. Får bli film och lite gottis! Gästerna glömde en himla massa goda kakor och glassar här som blev över igår...moahahaha. :)
Kan vara gott att ha! :)

Nu ska jag kolla om baby vill hitta på nåt innan jobbet. Han sitter och spelar lite gura. soft!

ha en bra f.m. så skriver jag senare! :)

kram

Jag är tillbaka! :)

Heeej!

Har ni saknat mig och mina inlägg!? Jag har saknat bloggen och självklart er som läser! :) Nu har mina gäster åkt och jag har duschat,  städat i ordning lite och just nu tvättar jag! puh! :) Det e mkt att göra när man har besök men det e så kul! :)

Idag har min mamma varit här och min syster och hennes lille son på 2 månader! Wiiiiie jag är en riktigt stolt moster!
:) De bor i en stad ca 15 mil härifrån så vi ses inte jätteofta! Så det är extra kul att träffas när vi väl gör det! :)

Vi har haft en kanondag och jag är på ett sånt gott humör. Vi har varit i min och babys lägenhet och käkat en god lunch och jag och syrran åkte till stan själva ( det är inte ofta!!) och fikade is chai på espresso house! :)
Min mamma och min syster gör mig glad men det är framför allt den lille parveln som är helt underbar :) (jag kommer inte lägga in bilder på honom tyvärr, av självklara skäl)

Mmmm...jättegod Is Chai! :)



Jag är jätteglad att ni har kikat in på min blogg idag igen och extra glad för kommentarerna så klart! Är ledsen att jag inte uppdaterat så mkt idag men jag brukar ju hålla mig kring 3 - 5 inlägg om dagen så jag är tillbaka i rätta takter imorgon! :) Då ska vi för övrigt till stan och fixa lite inför resan! YES!! :)



Nu ska jag pusta ut och slappa, sen kommer baby hem om en och en halvtimme, det kommer bli sweeeeet! :)

Ha en jättefin kväll!

Hugs!



Upptagen av besök!

Hej!

Tyvärr, tyvärr har det blivit lite dåligt med uppdateringar idag eftersom jag har besök idag men jag kommer skriva lite senare när de har åkt hem! Jag lovar! :) Jag ska även svara på era kommentarer så snart jag bara kan!

Nu måste jag återgå och vara social! Hoppas ni en en jättefin dag! :)

Jag skriver senare! :)

Hugs!

Ingen matlust

Nu har baby kommit hem men de e lite seg stämning här hemma! aaah, han har knappt ätit på hela dan. Och ja, jag vet att det e varmt och att det inte så lätt att äta, men ah!!! Man MÅSTE!

Han kan trilskas lute ibland så nu e jag faktiskt lite sur på honom. Jag menar jag hatar att tjata och gör det sällan. Men när det känns som att jag måste vara hans morsa ibland ovh hålla koll på tider och mat och hushållet ( bla bla) ja, ni vet! Då blir jag så trött och sur!

Får se vad som händer. Dåligt humör från hans sida beror antagligen på värmen, matbrist och trötthet. Jag e också lite trött och varm så ingen bra kombi, blir lätt irritation!

Men det löser sig! :)

Just det! Har en kul dag framför mig imorn, får besök! :) Wiiiiiiiieee! :)

Ska ändå uppdatera imorn såklart så vi hörs då! :)

Hugssiss!


Segväder!

Det e så varmt och kvavt och även om man skulle duscha fem ggr om dagen och i kallt vatten så skulle man ändå svettas igen! haha!

Men jag vet hur det blir. Så fort det blir "sämre" väder så kommer man klaga för det med! Tur att jag ska till Thailand snart då! hehe :) sweet!

Just nu väntar jag bara på att baby ska komma hem. Han slutade halv 7 men han skulle till en polare och kolla hans nya lägenhet. De har inte setts på ett tag och han e ju typ kär i min älskling, haha! Alltså han har också tjej så inte på det sättet men han e förtjust i att vara i min pojväns närvaro! :) haha, wierd!

Har fortfarande lite svårt att använda min arm efter sprutan innan idag...aj aj, den e liksom spänd och helt slö!
haha!

Så vad ska ni hitta på ikväll?? Vad ska ni hitta på resten av sommaren?? Resa?

Let me know!

Hugs

Spänningar i armen...

Ja, då har man varit och vaccinerat sig igen...blä! haha...men det positiva var att jag hade skrämt upp mig själv och antagligen baby så mycket att det faktiskt inte var så farligt när vi väl gjorde det! haha :)
Så nu jag Hepatit A skydd för 30 år framöver...GÖTT!!!! :)



Bildbeviset på hur synd det var om mig. HAHA!

Förresten, min kycklingsallad innan var en succè!!!! Jag lägger till en bild nu i det förra inlägget! Ta en titt vet jag! Det kommer läskas i munnen:)

Nu ska jag kila iväg och kolla på Bevvan! :)

Kram

kram


Lunchmeny: snabbt, gott och nyttigt! :)

Haha...återanvänder en känd fras :)

Idag blir det kycklingsallad! MMMMMM

Kycklingfilé stekt m bl.a. kycklingkrydda och sen en god sommarsallad m fetaost :) *smaskens!*

sköt om er!

kram

TILLÄGG!!! : Så här var min hemmagjorda, övergoda kycklingsallad :)





Helt jävla AWSOME!!! :)

kram

I brist på annat!

Det var inge vidare solväder ute så jag smet in och satte mig vid datorn. Passar på att köra ett par tvättar och körde även igång diskmaskinen. Skönt när allt är rent sen! :)

Har redan börjat få lite mer läsare, det är ju verkligen superkul!!! Ännu roligare är när ni lämnar kommentarer! :) Kom gärna med idéer och förslag eller bara tankar om allt och inget! :)

Om ett par timmar ska jag in till stan och möta upp honey så ska vi gå och vaccinera oss! Not fun, but neccessary!

Nu är det alltså bara 3 veckor kvar tills vi åker och vi kommer ju alltså vara där under lågsäsong. Lite osäkert med vädret då, dessvärre. Eftersom det är monsunperiod så regnar det och blåser en hel del men det får man räkna med! Det finns ju grymt mycket att göra där ändå! :) I'm very exited!!!

Förresten, är det någon av er som har varit i Phuket, Thailand under lågsäsong!? Vi har läst mycket om det, både bra och mindre bra väderupplevelser, men det kan vara intressant att höra mer!

Ha nu en riktigt skön dag! :)

kram

Three weeks left!

Idag är det onsdag och det är tre veckor kvar till vi åker till THAILAND!!! :) YIIIIHOOO! :) I eftermiddag ska vi in och vaccinera oss! Aj aj, det gör så ont och jag gillar inte direkt nålar, men det e ju jätteviktigt att göra det och sen kan man ju känna sig tryggare!

Vankade redan i natt och hade ont i nacke + axlar. Är verkligen skitstel fortfarande! AAAAAJ, det gör fan så ont! Jag har mycket spänningar och muskelknutor i nacke och axlar och det är nåt jag bara lever med. Vissa dagar funkar det medan det är rena döden ibland! Som t ex idag. BLÄ!

Verkar vara ganska schysst väder ute så jag går nog ut och solar en stund sen får vi se vad som händer. :)

Jag lämnar er med en bild från vårt blivande resmål! :) SWEET VA???! :)



Ha en bra dag!

Kram

An early night!

Är faktiskt redan på väg att gå och lägga oss! Haha! Vi har haft en lång dag. Jag: solat och slappat ( jobbigt!) aha, och baby har jobbat hela dagen!
Så nu är det minsann dags för sängen! ska bli skönt! :)

God natt! :)

Hugs!

Att undvika rynkor!

Idag har det varit riktigt "pressarväder". Jag har väl iofs bara solat ca 3 h men jag tycker det räcker! Vill inte bränna mig. För det är = rynkig och skrynklig hud...

Jag vet att man får rynkor ändå men jag försöker undvika att sola ansiktet och sola måttligt (oftast med solskyddsfaktor) på kroppen. Det tar längre tid att bli brun *snark* men det e värt det i långa loppet! Vem vill se ut som 45år när de är 30?? Inte jag iaf!!! :)
Det finns extrem många som har solat sönder sin hy/hud bara för att va bruna! Det är sorgligt tycker jag! Att man kan betala det priset, nä usch!

Samma sak gäller för rökare: BLÄ!!!! Det ämnet för jag skriva om när jag har tid eftersom jag kan rabbla på om det ganska länge! Jag hoppas att med min blivande utbildning kunna arbeta med sånna här frågor! De är viktiga!

Nu kommer snart min baby hem! WIIIIIIIIIIE!!!! :)

Hugs!

Lunchmeny: snabbt, gott och nyttigt!

Har tagit en paus från solandet för att käka lite! Svårt att äta när det e varmt men man måste!!
Till lunch idag gjorde jag nåt som är gott, nyttigt och som är snabbt och smidigt att laga: WOK! :)
Wokade grönsaker nudlar i all ära men tricket är att byta ut äggnudlarna till vit fiberpasta spagetti! Nyttigare och mycket godare! :) I promise!



Prova! Ni kommer älska det!!! :)

Nu ska jag käka en 88:an till efterrätt från glasslådan! (Det börjar bli tomt i lådan, haha! gott med glass! :))

Hugs!




Good morning!

God morgon läsare! :)

Idag är det strålande solsken! ÄNTLIGEN!!! Så idag blir det sola. Först på balkongen och sen ute i trädgården, its gonna be awsome! :)

Började dagen med lite pussar från baby som gick till jobbet (miss u!) och sedan käkade jag en go frukost med salamimackor och ett glas kall o'boy! :) GOTT! Det tillhör ovanligheterna eftersom jag brukar käka en väldigt nyttig frukost men ibland tycker jag man ska unna sig lite!



Hade en ganska jobbig natt, svårt att sova och sen vaknar jag alltid tidigt, men det e ju bra att jag bara kan sola och ta det lugnt idag!

Nu måste jag kila. SOOOOLEN väntar! :)

Hörs senare!

kram

The hills s06 e12... så var det!

Well...det var väl inte det bästa hills- avsnittet jag sett...nja, nä inte alls faktiskt. Det var en ganska såsig avslutning på nåt som ändå varit roligt att följa, men men, inget att deppa ihop för! Jag har ju fortfarande "after show" kvar att se :)

Nu väntar jag bara på att baby ska komma hem, han slutar om en timme. Segt! Får slå mig ner framför TVn I guess!

Hoppas Ni har haft en bra dag och var inte rädda för att kommentera :) jag vet ju att Ni läser! :)

Kommer nog inte uppdatera fler ggr idag om det inte dyker upp nåt fantastiskt spännande att skriva om!


hugs!

The hills s06 e12

Nu är det dags att se det sista "The hills" ever!!!! haha! Det e skummt med det här eftersom jag inte kollat på "The Hills" på över ett år. Men så streck-kollade jag säsong 5 och då var jag hocked. Sen kollade jag säsong 6, avsnitt 1-11 med och nu är det alltså dags för det allra sista!

Tycker det e rätt underhållande faktiskt! :)
Men Spencer e ju så sjuuuk!!!! Snacka om psykopat, sociopat och kvinnoförnedrare!!! Usch!



Nu är det alltså time! YESSSS!
Meddelar senare om hur det var! :)
Have a good one!

kram

Bevvan

Nu har det ordnat upp sig med vaccination och vi har fått tid på onsdag :) puh! Det var verkligen stressande att inte veta! Så nu är det inte så många grejer kvar att fixa innan resan. Fick dessutom taxfreekatalogen idag, så vi har skummat igenom den och det kommer nog att bli en kräm från clarins och lite candy på hemresan! :) gott gott!

Vi fick också info om vilket sorts plan vi ska åka med och det var ett med över 300 platser så det är förhoppningsvis ett plan med lite bättre komfort eftersom vi ju faktiskt ska flyga 2 x 11 h!!

Sitter och kollar på Beverly Hills eller "Bevvan" som vi brukade kalla det när vi var yngre, haha! old school shit! :) I detta avsnittet så är Jackie ( Kellys mamma) och Mel (Davids pappa) gravida...men han vet inte om det än! OCH han planerar att fria på Valentines Day! haha! Riktigt bra grejer! haha!
Till det så har jag käkat lite rostade nötter och sura bilar (ahlgrens) nam nam! :)



Suuura Gooooda Bilar :)


Nu ska jag chilla vidare i soffan! Älsklingen är på jobb! :( Men e  väl ok att va lite själv ibland med I guess!

Ha en skön kväll!

Kram

kram


I väntan på vaccinationstid!

Ah! Vi ska ju åka till Thailand om 3 veckor och vi har inte vaccinerat oss än! Det verkar vara riktigt svårt att få en tid nu så här på sommaren. Vaccinatörerna har typ semester nu under "lågsäsong" - stressande! Så just nu så väntar jag på att telefonen ska ringa, och att de ska säga att de har en tid till oss i morn eller snarast möjligt!

Har läst en hel del om läskiga djur i Thailand. Framför allt vattendjur. 3 av 10 av världens farligaste vattendjur lever i Thailand. Det är så jävla creapy!!! Så det blir (tyvärr) inga havsbad för oss på resan....tråkigt! :(  men men...

Idag blir det nog chill (som vanligt!) för det är dåligt väder (som vanligt!)

Later!

kram




Myskväll!

Nu har vi ätit en jättegod middag med grillat + ungsbakade färskpotatisar och en god sallad med fetaost :) mums!

Och nu blir det minsann mys framför tvn med min älskling...kanske en och annan godisbit slinker ner! hihi :)

kram

Ny header! woohoo!

Det tog sin lilla tid och jag och darling kliade oss som små apor i huvudet för att vi var så förrvirrade, haha! Men nu är den där! :) Kul!

Nu ska jag fortsätta pula lite på min nya blogg! Vad tycker ni såhär långt? Några tips eller nåt beröm?? haha! :)

Hoppas ni får en riktigt bra kväll!

kram

lite resbilder kanske piggar upp!?

Mitt i detta trista så kanske lite resbilder piggar upp? Som jag har nämnt innan så ska jag och pojkvännen åka till Thailand om ca 3 v! :) Men i väntan på det så lägger jag upp lite bilder från vår förra resa.

Kreta, Grekland - juni 2010

Enjoy! :)



Elafonissi - "Kretas Karibien"



Gramvousa - Kreta

Sweet, eller hur!?


it sucks

Givet! Det var det! 10 min sol och sen bye bye! trist som fan! Hoppas ni har bättre väder än här! Det blir att ta alternativ 2! :  pizza från igår, godis, film o mys i soffan :) inget dåligt alternativ!

Dessutom tänkte jag ta hjälp av min älskling att fixa en lite snyggare blogg m lite bilder osv. Det ska bli kul! :) Nån som har lite tips???


kram

sol! :)

Hej!

Denna söndag började med en god frukost och sol! :) härligt! Så planen är att bara sola och njuta av dagen! Och blir det trist väder ( typiskt svenskt väder) så blir det film och godis och mys i soffan. Rätt så trevligt det med! :) We'll see....

Igår var det en riktigt bar dag. Full av favoriter! Filmerna vi såg var "Breakfast at Tiffanys" och "Snabba Cash" (jaaa, igen! ) haha!
Det blev en massa gottis: Pizza, godis, glass och så självklart kladdkaka med färska jordgubbar... MMMM! :)

Som sagt, nu ska jag och darling bege oss ut och slappa trädgården, håll tummarna för att solen orkar vara framme hela dagen! :)


Ha en grym dag! :)


kram


Breakfast at Tiffanys :)

Har precis kollat på en av mina favoriter all time " Breakfast at Tiffanys" Uuunderbar film! Eller vad säger ni? Audrey Hepburn och George Pepard, wow!

Till filmen har jag och min pojkvän avnjutit en urgod pizza (en halv orkade jag bara) m olika såser och en grym pizzasallad. Awsome! :)

Som om inte det vore nog så står nu älsklingen i köket och fixar kladdkaka m vaniljkesella och färska jordgubbar! MMMMM :) Gott va?



Sen blir det nog att vi kollar in "snabba cash" igen, haha! vi e som tokiga i den! :)


Hoppas ni har en skön kväll!

kram



En stooor glassbox bara till mig!

En stooor glassbox bara till mig ...Och till baby, haha! Han KANSKE får hälften. Ni vet en sån där stor GB- glassbox med 20 glassar mmmm :) VI köpte en sån igår när vi skulle handla gottis till filmen så nu är hela frysen full av favoriter! :)



Igår var det en riktig myskväll. Jag lagade middag till mig själv och till en mycket nöjd sambo ... sweet! :) Det blev ingen sushi utan kyckling, men det var supergott... kanske kanske kanske sushi idag då?? haha...beroende :)

Som jag berättade i förra inlägget så var det snabba cash :) Sååå bra! Det var typ det första jag tänkte på i morse, haha! Och så tänkte jag : jag vill se den igen idag redan, men det e dumt va? haha! Sen vid frukost så sa min pojkvän att han ville se den igen. haha. score! :) men vi ska försöak vänta tills imorn och se nåt annat kul idag! Ser ut som att det blir en "inne-dag" idag eftersom det regnar emellanåt, segt! :( men det kanske blir en tripp till affären för att handla nåt smarrigt!? Vem vet!?




Middagen igår! Ser det gott ut? Det var det!


Hoppas ni hade en skön fredagskväll och att er helg blir toppen!

Vad har ni för planer i helgen? Är det regn/åska eller skolsken hos er? Berätta!

Kram kram

snabba cash - recensionen :)

Har precis kollat klart på "snabba cash" av Daniel Espinosa. Jag hade grymt stora förväntningar efter detta fantastiska bemötande och haglande av bra betyg. Trots detta kan jag bara säga att jag är inte besviken nånstans! För "snabba cash" var en riktigt bra svensk film!!!

Det var en bra story, bra flyt, verklighetstroget ( där har svenskarna alltid legat lååångt bakom danskarna). Det var framför allt bra skådespelarinsatser (med Joel Kinnaman i spetsen såklart). Skönt att få se nya ansikten i svensk film, och framför allt skådisar som inte läser rakt av manus i teater- anda, haha
Sammanfattat : Jag är grymt imponerad! :)
Så ni som inte sett den än : SE SNABBA CASH. ( Dvd- release på onsdag 21/7)




Nu tror jag det blir lite mys och sen sova. Ser framemot en hel helg tillsammans med min älskling!

Tills nästa gång! ( Antagligen imorn! haha! )

kram



mmm...sushi...mmm!

Har sushiabstinens....igen! Haha! Det står kyckling på menyn ikväll, och don't get me wrong, jag ÄLSKAR kyckling! Det är gott, smalt och lätt att variera...men aaah...sushi då??? mmm...det är så fantasktiskt gott (och nyttigt, may I add). Älskar NI också sushi???

Ååååh! skojjar ni eller???! ååååh...underbara sushi...kom till mig! *mums*



sushi rules! haha! Love it! :)

Får se vad det bli för middag...blir väl kyckling...*pff* :( haha

Snart kommer min baby hem från jobb då blir det gooooos hela helgen för vi e lediga! Då borde det väl bli sushi nån gång i helgen?? VA va va??? hehe! Eller vad tycker ni??

Ha en riktigt bra kväll!

kram

snabba cash!

Ooooh...snabba cash! Finally ska jag få se snabba cash! Jag och min pojkvän va dumma nog att hoppa över den på bio "vi väntar på dvd- release"... Aaaah och eftersom den blev en sån succé så har vi väntat och väntat och väntat....! Men nu är den alltså äntligen här. (Den släpps på dvd på onsdag 21/7 men man har väl kontakter!) haha! Så ikväll blir det en mycket efterlängtad visning av en svensk film till ett par riktiga filmslukare! :) AWSOME!

Skål! :)

Nu kilar jag ut och solar lite till!!!



Ooooh...snabba cash ikväll!


en solig, härlig dag!

YES!!! Då var det sol igen, det innebär att jag kan ligga och slappa och sola så mycket jag bara orkar, givetvis med solskydd!!!! :)

Vi hade en soft skön kväll igår, bara film och mys! :) Och äntligen kommer min pojkvän vara ledig i helgen!! yey! Han har jobbat non stop sen i lördags, starckarn :( och stackars mig som har varit hemma och längtat! haha!

Och igår fick jag som sagt en glad nyhet (alltid trevligt!) att jag kommit in på min utbildning som jag sökt så nu kanske det ändå ska bli nånting av mig.haha! Ska väl kanske fira mig lite i helgen?? jaaa, det tycker jag nog allt! haha!

Nä, nu förlorar jag dyrbara soltimmar! haha!

Ha en riktigt bra dag!

kram

kebab...mmm

Nu har jag fixat en ny stil på bloggen, helt ok. Jag ska däremot fixa en ännu snyggare när jag blivit lite varm i kläderna, tar tid det där med koder :) haha!

Nu har min älskling kommit hem och vi har precis käkat hemmagjort kebabrulle...MUUUUMS! :) Snart blir det nog film o mys i soffan :) Alltid en favorit!

Och jag ska givetvis fira att jag kommit in på den utbildningen jag ville, känns riktigt najs! :)

Ha en skön kväll!

kram kram

stilfix :)

Håller på och trixar med koder och stilar för att få till en klassisk och snygg stil på bloggen! Håll ut, det borde vara klart vilken sekund som helst!

kram

glädjande besked!

Är nu blivande Folkhälsovetare! :) härligt!!! Jag hoppas att denna utbildning ger mig de verktygen jag behöver för att uträtta de saker jag så gärna vill! OOOH, vill tro på framtiden och att jag ska tillföra mycket! :)

Skål!!! kram

mew

har en ny favorit...

Mew - White lips kissed

Indie- musik är ofta speciellt, mer eller mindre. Eftersom jag lyssnar på mycket indie- musik så krävs det ofta att man lyssnar både en och två gången innan jag har koll på låtarna. Men när jag väl förstår musik och text är det bäst! :)




Mew är så egna, sköna och så bra!!!

ha det bra! kram

svensk sommar

så kom då regnet till sist...IGEN...haha! Det e ju rätt lugnt för min del iofs, för jag sitter inomhus framför datorn. Det är ganska skönt eftersom det har varit så grymt varmt idag så nu blir det äntligen lite svalare och skönare!

Ja, svensk sommar....svensk sommar....svensk sommar!

Snart är det då dags att resa igen! :) Denna gången är det Thailand! Om en månad är vi på väg!!! :) YEEEEESSSSSS!!!!!!! :) Vädret kan ju vara lite ostadigt eftersom det e monsunperiod men det är ju ändå härligt att komma iväg och uppleva saker!

Nu ska jag chilla lite. Baby kommer hem om en timma...yiiiiihoooooo!!! :))))


Ha det bäst! Kram


söndag

Ja, då var det söndag igen! Och det e hot hot hot!!! Inte att det är söndag alltså utan vädret är crazy...kvavt and going on thunderstornm...buhu! :(

Igår blev det myskväll (MYYYS:)) med min älskling. Vi såg dock ingen "mys"-film direkt. Det blev "Män som hatar kvinnor" med den fantastiska Noomi Rapace! Tv- verisonerna av triologin har ju kommit ut. Ännu bättre! Det är ju dock en sån brutal skillnad mellan "Män som hatar kvinnor" & de andra två! Största anledningen är ju det danska team, ( hjärtat slår för Danmark) som har gjort den första filmen och att det är Daniel Alfredsson & co som gjort de andra...

Kan ju erkänna en sak...Noomi är ju bra i alla tre men det andra i "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" är ju skit - typisk svensk polis/krimm i ren "Wallander-anda" Usch, å pinsamt dåligt att sänka en sån fantastisk filmtriologi på det sättet!! Skäms! haha... nog sagt om det. Män som hatar kvinnor är i alla fall skitbra och film som belyser väldigt mycket viktiga saker!

Idag blir det nog bara att slappa. Jag började dagen med att vinna tillbaka lite förlorade pengar! :) Hurra! :) Måste dock lägga av helt & spela...inte bra det där....lätt att fastna...obehagligt, men oj så kul o vinna:)

Ska nog slänga mig i soffan & kolla på film, får se vad det blir. ha en bra dag! Kram!


Fantastiskt bra film!








saturday

Nu är det bara en timme tills min baby slutar jobb. vi ska gå i megavärmen och handla lite gott till middag ikväll.  Blir väl att kolla på lite film o mysa ikväll :) FAVVO!!! :)

Det har varit ( och är fortfarande ) supervarmt idag. Jag har solat kanske 1-2h sammanlagt, pallade inte mer!! svettas ihjäl! ska ställa mig & duscha kallt sen..skönt!!!!

Verkar bli en fin och skön kväll i alla fall så man ska inte klaga för mkt på värmen.

Fick mess av en kompis som ganska nyligen fått barn, har bara träffat henne en gång sen hon blev en mamma, och den gången utan hennes lille son.  Så ska hem till henne på måndag och hälsa på den lille och se deras hus osv. KUL! :)

Hur som helst, återigen- filmkväll...undrar vad det kan bli??? Har ju helt klart några nya favoriter för i år!!!

Kanske.....



Den här underbara filmen....dags att se den igen?? yes please!
Älskar den bohemiska känslan och ja, ALLT!

Eller....



Denna fantastiska film!!! Absolut en utav årets bästa filmen, no doubt!
Robert Downey Jr är alltid bäst!



Vi får la se!

Later!

kram

ensam hemma!

Lite ovant ikväll, baby är ute och dricker lite öl men jag är hemma. har lite ont i magen o så. Brukade trivas med att va ensam innan jag träffade min baby, I alla fall emellanåt,, men jag vet inte, tror inte det e läget längre! ( jag föll hårt! - hihi) I miss my baby! Tycker det e kul att han e ute o gör saker med sina vänner och det e ju faktiskt bra att vi inte umgås heeeela tiden=) även om det e så bäst när vi gör det!!!

Själv har jag bara suttit vid datorn, slappat, kollat på "johan falk- noll tollerans" 10 år senare, aldrig sett den innan faktiskt! haha...men den va rätt schysst! Har ju sett de 6 nya filmerna som kom förra året, de e ju faktiskt bra! =)







Gillar egentligen inte svenska filmer, framför allt inte polis och krimm-genren,
men dessa filmer ( Johan Falk 1-6) har sina ljusa stunder. Inte minst gangstrarna, de är riktigt bra!





Tills nästa gång!

Kram!


RSS 2.0